www.elnadahlstrand.se

Influencer marketing & samarbeten

Att arbeta med en influencer är spännande och kan vara väldigt effektivt om du väljer rätt person för din kampanj och vågar ge din influencer fria händer att skapa saker som stärker ditt varumärke på hens vis. Jag kan hjälpa dig att hitta rätt influencers och sätt att arbeta med dem som gynnar både dig och influencern.

Jag driver www.elnadahlstrand.se som är en av Sveriges ledande bloggar inom nischen cykel, med huvudfokus på mountainbikedisciplinen cross country som innebär att cykla (snabbt) på tekniska stigar i skog och mark. Bloggen är hjärtat i mitt influencerarbete och mina ledord är cykellycka, mjölksyra och vardagsäventyr. Just MTB-cyklingen är den röda tråden men på bloggen hamnar ett litet urval ur mitt familjeliv och min vardag.

En av mina stora drivkrafter är passionen för cykelträningen och att dela med mig av och inspirera fler att hitta MTB. Bloggens bästisar är mitt instagramkonto, min facebooksida, min facebookgrupp och min youtube-kanal. Jag kompletterar med föreläsningar och MTB-läger.

Att jobba med mig är enkelt. Först och främst – vi måste passa ihop, jag arbetar bara med företag som har produkter och tjänster jag faktiskt skulle kunna tänka mig att köpa och värderingar jag står för. Annars funkar det liksom inte. Allt jag producerar som jag får betalt för annonsmärks och den där annonsmärkningen är väldigt viktig eftersom det är lag på den och eftersom jag vill göra allt rätt och riktigt i en bransch som är relativt ny och ibland lite svår att förstå.

Om vi klickar köper du enskilda inlägg eller ambassadörsskapssperioder och jag skapar magi med dina produkter eller tjänster. Jag hårdtestar dem, jag visar upp dem på mitt vis och i mitt vanliga kontext och jag är ärlig men om det är så att någonting inte funkar tar jag den diskussionen med er först och ser om vi kan lösa det.

Exempel på kunder jag arbetat med är Craft Sportswear, 2XU, Vätternrundan, Svenska Cykelmässan (föreläsning), Ekerum Resort (lägerverksamhet) och Jönköping Energi och under flera år har jag varit sponsrad med cyklar från Sportson i Jönköping.

Vill du veta mer? Hör av dig så pratar vi blogg!