Om mig

Hej!

Jag heter Elna Dahlstrand och jag arbetar som frilansande kommunikatör, formgivare, digital strateg och skribent. Jag skriver artiklar, nyhetsbrev och så brinner jag lite extra för det här med content – sökmotoroptimerat innehåll för webben. Det kan vara företagsbloggar, privata bloggar, native-artiklar och hemsidor.

Bredd är min spetskompetens. Jag har studerat grafisk design och kommunikation vid Linköpings universitet och jobbat både på byrå och inhouse i olika branscher och arbetar även med influencer marketing via egna kanaler.

Jag älskar trycksaker som känns och kommunicerar både innehåll och yta och samtidigt tycker jag att det digitala landskapet är fantastiskt och att kombinera de båda till grym företagskommunikation oavsett företagsstorlek och bransch kommer jag aldrig att tröttna på.

Mitt kontor ligger i lilla byn Alboga med utsikt över skogen mittemellan Gränna och Huskvarna och om vi behöver träffas kommer du hit och tar en kaffe på torpet eller så kommer jag till dig. Kan vi inte ses är Skype vår bästis.